Opening
Pr stunt
Publieksevenement

Christmas Starts Here

Westfield Mall of the Netherlands

 

Bedenk een manifestatie om het feestseizoen op een impactvolle wijze te activeren zodat het publiek verleidt wordt om bij Westfield Mall of the Netherlands hun eindejaarsinkopen te doen.

Met “Christmas Starts Here” mocht XSAGA de feestelijke aftrap verzorgen van de mooie maanden die komen gaan. De uitgedoste kersttram van Westfield bracht de artiesten Kris Kross Amsterdam & Zoë Tauran naar de Mall, alwaar zij de sfeervolle kerstverlichting mochten ontsteken. Daarna werden de gasten, waaronder veel speciale members en partners van Westfield, getrakteerd op een uniek optreden van deze artiesten op Central Plaza. Voor Westfield is hiermee een nieuwe traditie ontstaan die dit speciale momentum met veel impact onder de aandacht brengt.

Kris Kross Amsterdam Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands
"Vanaf de start van het project was XSAGA in control en dat maakt dat we superfijn hebben samengewerkt om deze eerste editie van ‘Christmas Starts Here’ in Westfield Mall of the Netherlands neer te zetten. In een relatief korte tijd hebben we een heel stevig fundament neergelegd voor onze jaarlijkse traditie".

Dennis Schouten - Brand Partnerships Manager Westfield