Kerst- of eindejaarsfeest

Wil jouw bedrijf een uniek kerst- of eindejaarsfeest organiseren? Of het nu gaat om een klein intiem feest of een groot evenement voor honderden gasten, XSAGA heeft de ervaring en expertise om een kerstfeest of eindejaarsfeest te organiseren dat gegarandeerd een hit zal zijn. Het evenementenbureau  heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste in de branche en staat bekend om zijn ongeëvenaarde aandacht voor detail en creativiteit!

Onze kerst- en eindejaarsfeesten

We organiseerden al verschillende evenementen die in het teken stonden van de feestdagen. Hieronder vertellen we je er graag meer over.

Westfield Mall of The Netherlands ‘Christmas Starts Here’

Zo hebben wij de feestelijke aftrap van Westfield Mall of The Netherlands mogen produceren onder de titel 'Christmas Starts Here'. Voor dit evenement hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de speciale kersttram van Westfield om artiesten Kris Kross Amsterdam & Zoë Tauran naar de Mall te brengen. Daar aangekomen mochten zij de sfeervolle kerstverlichting ontsteken. Vervolgens werden alle aanwezige gasten, waaronder alle partners van Westfield, getrakteerd op een uniek optreden van deze artiesten op Central Plaza. Op deze feestelijke manier mochten wij het publiek verleiden om hun eindejaarsinkopen te doen bij de Westfield Mall.

Lees hier meer over ‘Christmas Starts Here’

Westfield Mall of the Netherlands
Kris Kross Amsterdam Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands

Gro-up Kerstspecial

XSAGA organiseerde voor gro-up een hybride kerstfeest om het jaar af te sluiten. Vanuit het hoofdkantoor werden alle medewerkers bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Presentator Jan Versteegh ging tijdens het evenement in gesprek met bijzondere gasten, terwijl medewerkers van alle vestigingen live vanuit hun eigen locatie konden meekijken. Voor dit programma produceerden wij ook enkele videoportretten van collega's in het land die hun mooiste kerstverhalen deelden met hun collega's. Het was in alle opzichten een zeer geslaagd kerstevenement.

Lees hier meer over de ‘gro-up kerstspecial’

gro-up kerstspecial
gro-up kerstspecial

Exclusieve bol.com kerstactivatie

Wij hebben voor bol.com Select-leden een inpak-experience georganiseerd waarbij we het thema 'ontzorgen' centraal stelden. De inpak-experience reed dwars door Nederland en België en bracht een speciale service naar de Select-leden in de vorm van een caravan met entertainment en speciale inpakservice, natuurlijk kon een blauwe kerstman niet ontbreken.

Lees hier meer over de 'exclusieve bol.com kerstactivatie'

Bol.com inpakservice
Bol.com inpakservice

ARAG 60 jaar

Tijdens het diamanten jubileumfeest van ARAG vierden wij dat de Nederlandse tak van het bedrijf 60 jaar bestond en werden de gewaardeerde medewerkers (zijnde het echte kapitaal van de onderneming) als stralende diamanten behandeld. Het feest vond plaats in DeFabrique in Maarssen, waar de gasten over een gele ARAG loper langs verschillende ruimtes konden gaan. In alle ruimtes kon men worden verrast door stijlvol entertainment en heerlijke zaligheden. Natuurlijk kon men ook met de voetjes van de vloer en dat kon in verschillende zalen op verschillende muziekstijlen. Zo was er een ontspannen jazzcafé, klonk de zelfgekozen ‘ARAG Top 60’ op de verlichte discovloer en verzorgde Lucas en Steve een schitterend muzikaal slotakkoord.

Lees hier meer over het 'ARAG 60 jaar' jubileumfeest

ARAG 60 jaar
60 jaar ARAG personeelsfeest
ARAG 60 jaar

XSAGA voor jouw kerst- of eindejaarsfeest

XSAGA staat bekend om haar vermogen om onvergetelijke zakelijke evenementen te organiseren die lang in het geheugen van de gasten blijven hangen. Met de feestdagen bieden wij bedrijven een ongeëvenaarde ervaring op zoek naar een spectaculair kerst- of eindejaarsfeest. Ons toegewijde team van eventprofessionals ontwerpt unieke en gepersonaliseerde evenementen die perfect passen bij de wensen van de klant en de sfeer van het seizoen. Of het nu gaat om een stijlvol gala of een informeel personeelsfeest, XSAGA heeft de expertise en creativiteit om de meest uiteenlopende ideeën tot leven te brengen.

Bij het plannen van een kerst- of eindejaarsfeest houdt XSAGA rekening met elk detail opdat alles klopt op basis van hét grote idee. Ons team zorgt ervoor dat alle creatieve, inhoudelijke en technische aspecten perfect op elkaar zijn afgestemd. Wil jij ook zo’n onvergetelijk kerst- of eindejaarsfeest? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee.