Professionele videoproductie laten maken met XSAGA

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, welke boodschap kun je dan wel niet overbrengen met een professionele video? Precies met die mindset gaat XSAGA voor je aan de slag met het maken van een geslaagde videoproductie. Elke videoproductie van XSAGA draait om het genereren van aandacht en impact. Zonder die twee ingrediënten is het voor ons niet mogelijk om een professionele video te maken. Wij denken mee op creatief en strategisch vlak en ontwikkelen vervolgens een videoconcept met een heldere en krachtige boodschap. Onze video’s zijn altijd direct gericht op de doelgroep en bevatten de juiste hoeveelheid emotie. Alleen zo genereren de professionele video’s die we maken ook echt de impact die we willen.

Deze videoproducties kwamen al van onze hand

De Wonderzoeker

Hoe maak je een onderwerp als ‘wetenschap’ aantrekkelijk en interessant voor een breed publiek? In opdracht van de Vereniging voor Wetenschapsmusea en Science Centers (VSC) maakten we de film ‘De Wonderzoeker’. Hierin gaven we wetenschapsmusea en science centers het podium dat ze eigenlijk al jarenlang verdienen. De kinderlijke verwondering voor de wetenschap en actuele urgentie van het onderwerp wisten we succesvol te vangen in een emotionele video van een paar minuten.

Bekijk hier de film Wonderzoeker.

World Press Freedom Conference

Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakten we een krachtige videoproductie voor de World Press Freedom Conference, die in 2020 in Nederland werd gehouden. In de video lieten we alle virtuele aanwezigen niet alleen kennismaken met Nederland als gastland, maar legden we ook de relevantie van het onderwerp van de conferentie bloot. Het belang van Journalism without Fear and Favour, gevangen in een energieke videoproductie van een paar minuten.

Bekijk hier de videoproductie voor het World Press Freedom Conference.

Naamswijziging Johan Cruijff Arena

Hoe markeer je op een impactvolle wijze de naamswijziging van de Amsterdam Arena en hoe activeer en betrek je hierbij een zo breed mogelijk publiek? Wij plaatsten een rode knop op 14 plekken in de stad en vroegen aan alle Amsterdammers om de Johan Cruijff Arena met een druk op de knop zelf te openen. De reacties waren overweldigend en de hartverwarmende film die hieruit voortkwam werd nog diezelfde avond getoond op alle denkbare mediakanalen. Waarmee alle fans en inwoners van ‘stad en land’ getuige waren van een historisch moment waaraan ze zelf hebben kunnen deelnemen.

Bekijk hier de video over de Naamswijziging Johan Cruijff ArenA.

Zie ook 1200 WindmillsToekomstmakers voor onze andere inspirerende videoproducties.

Ook een originele en krachtige videoproductie laten maken door XSAGA?

Wil jij ook een video laten maken door XSAGA waarin de boodschap van je merk of event op een impactvolle manier verteld wordt? Neem direct contact met ons op, want dat is de snelste manier naar een zo persoonlijk mogelijke samenwerking. Bel 020 560 6500 of bezoek onze contactpagina. Wie weet zitten we binnenkort al om de tafel om een creatieve video of commercial uit te denken én te produceren.