Evenementenbureau XSAGA

Ga jij een evenement organiseren en ben je op zoek naar een evenementenbureau? Evenementenbureau XSAGA staat voor je klaar!

Over evenementenorganisatie XSAGA

De naam XSAGA is een samenvoeging van de woorden "X-factor" en "saga", wat onze missie perfect weergeeft. Ons streven is om een uniek en onvergetelijk evenement neer te zetten dat het publiek verrast en inspireert. Het ‚Äėverhaal‚Äô (de boodschap) van van het evenement staat daarbij centraal en wordt op een bijzondere, creatieve en innovatieve manier (met een X-factor) verteld.

XSAGA is een Amsterdams evenementenbureau dat moeiteloos schakelt tussen live, hybride en volledig digitale producties. In alle gevallen maken wij direct contact met de doelgroep en voegen we emotie toe aan de boodschap. Hierdoor wordt het moment met meer impact ervaren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze evenementen

Wij hebben als evenementenbureau ervaring in het cre√ęren van een unieke ervaring die een blijvende indruk achterlaat. We houden van evenementen die mensen bijblijven. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de bijzondere evenementen die wij organiseren.

Rijksmuseum 10.000.000ste bezoeker

Voor het Rijksmuseum organiseerden we een uniek evenement rondom de verwelkoming van de 10.000.000ste bezoeker. Het Rijksmuseum is een van de grootste in Nederland en bij zo’n uniek moment daar hoort natuurlijk een unieke ervaring bij. We bedachten daarom een ervaring voor één persoon waar miljoenen mensen over na konden praten. Als bijzonder cadeau mocht de 10.000.000ste bezoeker in zijn eentje een nacht doorbrengen voor De Nachtwacht. Het resultaat van deze experience was overweldigend: 41 artikelen in de landelijke pers, een optreden bij RTL Late Night en 36 artikelen in de internationale media!

Lees hier meer over het evenement ‚ÄėRijksmuseum 10.000.000ste bezoeker‚Äô.

10 miljoenste bezoeker Rijksmuseum
10 miljoenste bezoeker Rijksmuseum
10 miljoenste bezoeker Rijksmuseum

Albert Heijn Beter eten Festival

Daarnaast hebben we het Albert Heijn Beter eten Festival georganiseerd. Het doel van dit evenement was om de missie van Albert Heijn tot leven te brengen. Mensen inspireren om bewuster in het leven te staan om daarbinnen gezondere keuzes ten einde gezonder, socialer en duurzamer te leven. We verzorgden de presentatie van meer dan 80 partners, produceerde kookworkshops, proeverijen en lezingen met bekende nederlanders, voedingsdeskundigen en natuurlijk ervaren chef‚Äôs. Het waren twee geweldige dagen waarbij de bezoekers werden ge√Įnspireerd ¬†om bewuster en ‚Äėbeter te eten‚Äô.

Lees hier meer over het evenement ‚ÄėBeter eten Festival‚Äô.

Beter eten Festival 2022
Beter eten Festival 2022
Beter eten Festival 2022

150 jaar De Brauw

Als evenementenbureau hebben we De Brauw Blackstone Westbroek geholpen met het vieren van hun 150-jarig jubileum. Wij deden dat onder het thema Challange Conventions. Het feestjaar begon met spectaculaire kick-off waarbij de directie onder begeleiding van Beau van Erven Dorens van het kantoorgebouw ging abseilen. De directieleden daagden hun collega’s daarbij uit om hun voorbeeld een jaar na dato te volgen en zo geschiedde! Het was een spectaculaire kick off van een bijzonder verrassend jubileum jaar

Lees hier meer over het evenement ‚Äė150 jaar De Brauw‚Äô

De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar

Evenementenbureau in Amsterdam

XSAGA is een evenementenbureau gevestigd in Amsterdam dat bekend staat om zijn creatieve aanpak bij het organiseren van evenementen. Als toonaangevend evenementenbureau in Amsterdam staan wij bekend om onze innovatieve concepten en het cre√ęren van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten. We zorgen ervoor dat elk detail van het evenement perfect is: van het ontwerp van de uitnodigingen tot de emotionele aftermovie. Als je op zoek bent naar een evenementenbureau in Amsterdam dat creatief, professioneel en ervaren is, dan is XSAGA de juiste keuze. We zijn gepassioneerd over ons werk en zorgen ervoor dat elk evenement dat we organiseren een succes wordt en een blijvende indruk achterlaat bij onze klanten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.