Bedrijfsfeest
Receptie

Intergamma personeelsfeest en vertrek CEO

Intergamma

 

Hoe combineer je een spetterend personeelsfeest met het afscheid van een van de langstzittende, geliefde CEO’s van Nederland? Door ‘Back to the Roots’ te gaan met een knallende ‘70s fuif met alles erop en eraan natuurlijk!

We hebben een tweedelig event mogen organiseren voor Intergamma; dag 1 was een receptie met feestelijk karakter voor de zakenrelaties van de vertrekkende CEO, en dag 2 een spetterend personeelsfeest. Zo bouwden we met het grote feest door op het fundament van de feestelijke receptie.

Voor het personeelsfeest zijn we ‘Back tot he Roots’ gegaan, met een gestileerd jaren ’70 thema dat verwijst naar de begindagen van Intergamma (sedert 1970). We hebben Harm Jan Stoter, de vertrekkende CEO in het middelpunt van het programma gezet met een reeks belangrijke mensen uit zijn professionele en persoonlijke leven. In samenwerking met de enige echte Astrid Joosten hebben we een geheel gepersonaliseerde 2 voor 12 quiz gemaakt voor Harm Jan, die al tientallen jaren groot fan is van het programma (en de presentatrice). Compleet met filmpjes, encyclopedieën, het belletje (‘die zoek ik even op’) en de beroemde openingstune.

Naast een aantal belangrijke speeches, de onthulling van zijn cadeau aan het bedrijf en het afscheidscadeau van de werknemers voor hem, hadden we nog één knallende verrassing: een optreden van Berget Lewis. De ‘70s stemming zat er onmiskenbaar in na dit muzikale vuurwerk, en de lichtgevende discovloer is de gehele rest van de avond zeer goed benut geweest!

XSAGA heeft beide events geproduceerd in nauwe samenspraak met Intergamma. We produceerden de inhoudelijke programma’s, toverden het hoofdkantoor om tot een bruisende locatie voor de feestelijke receptie en het grote feest, leverden een passende en creatieve catering en een divers entertainment aanbod op de avond.

Intergramma
Intergramma
Intergramma
Intergramma
Intergramma
“Ik wil het hele team vanuit het diepst van mijn Intergammahart bedanken voor het weergaloze feest en de superprofessionele rol die ze daarin hebben gespeeld”.

- Desiree Schelle - Hoofd Communicatie Intergamma