Steeds vaker worden wij benaderd voor het maken van een op zichzelf staande video.
Geen videoverslag van een evenement maar een video die op eigen kracht het verhaal van de opdrachtgever over de bühne weet te brengen. Of dat nu voor een extern of intern publiek is of voor bekende of onbekende kijkers. Eigenlijk niet verwonderlijk voor een bedrijf dat sterk gelooft in de communicatiekracht van schoonheid en beeld en altijd goed nadenkt over ‘de foto’ die na afloop van een live ervaring blijft resoneren.

XSAGA Video
Activatie
Bedrijfsfeest
Bekroond met award
Boeken
Campagne
Cultuur
Digitaal
Festival
Film/Video
Hybride
Interne communicatie
Jubileum
Lancering
Live event
Live tv-programma
Opening
Overig
Personeelsfeest
Pr stunt
Prijsuitreiking
Publieksevenement
Receptie
XSAGA Video
Zakelijk evenement
Verbinding door verbeelding

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kan er dan gebeuren wanneer wij worden verzocht een verhaal in bewegend beeld te vertellen? Bij XSAGA benaderen wij ook deze vraag middelenvrij en altijd vanuit dezelfde filosofie die XSAGA “The experience company” maakt.

Welke emotionele ervaring, welke verbeelding kunnen wij toevoegen om de boodschap nog beter bij de ontvanger te krijgen? En wat maakt dat de video zo interessant wordt dat deze op eigen kracht wordt gedeeld door de individuele kijker die daarmee zelf het medium wordt waardoor de impact en effectiviteit van de boodschap substantieel wordt vergroot?

Hier treft u een aantal voorbeelden van eerder werk. Over toekomstige projecten praten wij het liefste live, in direct contact met elkaar. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.