XSAGA Video is een exclusief label van XSAGA en richt zich op het maken van inhoudelijke en creatieve films en het ontwikkelen van eigen formats voor televisie, online en streamingsdiensten.

Wij geloven in het vertellen van verhalen en de kracht van emotie. Video als middel biedt hierbij oneindig veel mogelijkheden, voornamelijk vanwege het intrinsieke vermogen om de kijker te raken.

Bij XSAGA creëren wij al ruim 23 jaar unieke experiences die zorgen voor de juiste aandacht bij de gewenste doelgroep. Ons werk en de ruime televisie-ervaring in huis illustreren hierbij onze passie voor beeld. Met XSAGA Video maken we daarmee het aanbod compleet.

XSAGA Video
Activatie
Bedrijfsfeest
Bekroond met award
Boeken
Campagne
Cultuur
Digitaal
Festival
Film/Video
Hybride
Interne communicatie
Jubileum
Lancering
Live event
Live tv-programma
Opening
Overig
Personeelsfeest
Pr stunt
Prijsuitreiking
Publieksevenement
Receptie
XSAGA Video
Zakelijk evenement
Verbinding door verbeelding

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kan er dan gebeuren wanneer wij worden verzocht een verhaal in bewegend beeld te vertellen? Bij XSAGA benaderen wij ook deze vraag middelenvrij en altijd vanuit dezelfde filosofie die XSAGA “The experience company” maakt.

Welke emotionele ervaring, welke verbeelding kunnen wij toevoegen om de boodschap nog beter bij de ontvanger te krijgen? En wat maakt dat de video zo interessant wordt dat deze op eigen kracht wordt gedeeld door de individuele kijker die daarmee zelf het medium wordt waardoor de impact en effectiviteit van de boodschap substantieel wordt vergroot?

Hier treft u een aantal voorbeelden van eerder werk. Over toekomstige projecten praten wij het liefste live, in direct contact met elkaar. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.