Bedrijfsfeest
Interne communicatie
Jubileum
Personeelsfeest

60 jaar ARAG medewerkersfeest

ARAG Nederland

 

 

Zorg voor een spectaculair jubileumfeest waar alle medewerkers op indrukwekkende wijze gefêteerd worden, zodat ze zich verbonden voelen met de organisatie.

60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest

Tijdens het jubileumfeest ARAG 60 jaar (diamanten jubileum) werden alle medewerkers voor een avond in de watten gelegd als ware diamanten, onder het motto ‘want de toekomst van ARAG, dat ben jij!’. Het decor van dit illustere feest was DeFabrique in Maarssen, waar alle gasten via een ARAG-gele loper op ontdekkingstocht konden langs verschillende ruimtes. Zo werd er gedanst op de door hen zelf uitgekozen ‘ARAG Top 60’ en kon er rustig gelounged worden in een jazzcafé. Ook aan glamour was er geen gebrek: na een ronde langs diverse special treats (haar, nagels, make-up & massage) konden de gasten hun perfect gestylde outfits laten vastleggen in de diamantrijke fotobooth.

Tot slot konden natuurlijk ook de voetjes flink van de vloer, met dank aan diverse spectaculaire optredens van o.a. The Royals, LedGends en Berget Lewis. De avond werd afgesloten met een ‘bang’ dankzij het internationaal succesvolle dj-duo Lucas & Steve.

"XSAGA heeft al onze wensen omgezet naar echt een fantastisch feest. Het klopte van begin tot eind en dit heeft er mede voor gezorgd dat onze medewerkers een unieke avond hebben beleefd en zich echt met elkaar verbonden voelden. Precies wat wij voor ogen hadden om zo onze 60e verjaardag met elkaar te vieren."

- Marc van Erven - CEO ARAG Nederland