Publieksevenement
Zakelijk evenement

Fundraising Gala IT4Kids

IT4Kids

 

Bedenk een vernieuwend en creatief concept voor de 5-jarige jubileumeditie van het IT4Kids Gala en verzorg de productie.

Voor deze speciale jubileumeditie werden de gasten onder de sterrenhemel van het Scheepvaartmuseum te Amsterdam verwelkomd voor β€˜A Night Full of Stars’. Deze avond stond in het teken van het ophalen van zoveel mogelijk geld voor het creΓ«ren van (sport)kansen voor kansarme kinderen. Het regende sterren deze avond, met een avond vol show, dans en spektakel onder leiding van presentatieduo Jamai Loman en Barbara de Loor. Maar het bleef niet alleen bij sterren op het podium en in de zaal, want ook het driegangendiner was in handen van sterrenchef Rik Jansma, die vervolgens ook met een exclusief kavel onder de hamer ging tijdens de veiling. Rondom de veiling werden de gasten op ludieke wijze uitgedaagd zoveel mogelijk geld te doneren aan het goede doel. En met succes, want het resulteerde uiteindelijk in een recordbedrag van maar liefst €927.715,-

"XSAGA heeft echt een top job geleverd en mede door hen gingen de mensen blij en enthousiast naar huis en hebben we nog nooit zoveel mooie reacties gekregen op het gala. Met als kers (ster) op de taart het fantastische bedrag dat we deze avond opgehaald hebben."

- Colette Zee - Algemeen directeur IT4Kids