Bedrijfsfeest
Personeelsfeest
Zakelijk evenement

gro-up kerstspecial

gro-up

 

Organiseer een hybride event om alle collega’s in het land te bedanken voor het afgelopen jaar en waar de samenwerking en de verbinding tussen de onderlingen afdelingen centraal staat.

XSAGA produceerde in het begin van dit jaar al een hybride evenement om de naamsverandering van gro-up bekend te maken. In mei volgde een spectaculair personeelsfeest om de nieuwe naam en huisstijl met elkaar te vieren. Het jaar werd afgesloten met een online-programma in de vorm van een vrolijke kerstspecial. Met dit programma vanaf het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs werden alle medewerkers nog een keer extra bedankt voor hun enorme inzet in het afgelopen jaar.

Alle vestigingen schakelden live in en zagen hoe presentator Jan Versteegh bijzondere gasten ontving op de bank. Voor dit programma maakten wij ook enkele videoportretten van de collega’s in het land die hun mooiste kerstverhalen deelden met hun collega’s. De zangdocenten van Babette Labeij Music Academy verzorgden de muzikale omlijsting waardoor het programma niet alleen in vorm maar ook in inhoud ook echt het kerstgevoel uitstraalde. Zo stond een bijzondere uitzending die geheel in het teken stond van samenwerken en verbinding, waarmee de medewerkers geïnspireerd en gemotiveerd het nieuwe jaar tegemoet konden zien.

gro-up kerstspecial