Personeelsfeest

Nieuwe naamgeving

gro-up

 

Hoe vier je je nieuwe bedrijfsnaam en dat je verder gaat als één organisatie? Met een spetterend feest waar samenzijn en verbroedering centraal staat.

Voor gro-up toverde XSAGA de Broodfabriek in Rijswijk om tot een sprankelende feestlocatie waar de vrolijkheid en energie (letterlijk) vanaf spatte. De medewerkers werden getrakteerd tijdens hun spectaculaire personeelsfeest op optredens van o.a. Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Kris Kross Amsterdam blies als slotact het dak eraf.

De gasten kregen geen genoeg van de kleurrijke photobooth waar ze met de leukste attributen op de foto konden en in de karaokecaravan werd er (schouder aan schouder) lustig op los gezongen. Het was van begin tot eind een waar spektakel, tot aan de partybussen aan toe die de medewerkers van (deur tot deur) van een feestelijke rit voorzagen. Het mag gezegd worden, de nieuwe naam gro-up (is maximaal gevierd en) staat als een huis!

gro-up feest
gro-up feest
gro-up feest
"Het was best spannend om de naam te veranderen van een bedrijf dat al zo lang bestaat, maar XSAGA heeft een geweldig feest georganiseerd dat echt de kroon is op de hele merktransitie. Een fantastische manier om de nieuwe naam met elkaar, met alle collega's, te kunnen vieren. Iedereen voelde de verbinding en na deze (feestelijke) avond staat het merk gro-up echt als een huis. Samen sterk en krachtig de toekomst tegemoet."

- Martin van de Ruit, Voorzitter Raad van bestuur