Spectaculaire opening van een nieuw bedrijf of winkel?

Elke feestelijke opening heeft een uniek verhaal. Wij maken de opening van een bedrijf, zaak of evenement tot een origineel spektakel. Zie onze feestelijke opening idee√ęn.

Een impactvolle en feestelijke opening organiseren met XSAGA

De opening van een evenement, bedrijf of locatie is veel meer dan een feestelijke moment op zich. Het is een unieke kans om een eerste indruk te maken en markeert het begin van een nieuwe periode.

Bij XSAGA herkennen wij het belang  van een eerste ontmoeting, het moment waarop je een onuitwisbare indruk (impact) kan maken. Daarom denken wij bij een feestelijke opening eerst creatief en strategisch na voordat we het idee presenteren voor een spectaculaire opening van een nieuwe winkel, een nieuw pand of een evenement.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe XSAGA altijd een originele opening organiseert

Bij XSAGA geloven we in direct en persoonlijk contact met de doelgroep. Zo vertelt elke feestelijke opening een eigen verhaal. Door in te spelen op de kracht van persoonlijke ervaring en door emotie toe te voegen aan de boodschap, maken we van elke opening een spectaculaire, originele en betekenisvolle experience.

Bij het bedenken van onze verrassende en leuke idee√ęn voor de opening van een bedrijf, pand of evenement, werken wij altijd intensief samen met onze klanten en opdrachtgevers. Zij kennen hun klanten en relaties immers het best. ¬†Altijd gaan we op zoek naar de manier waarop we met een feestelijke opening de meeste impact maken en de juiste beleving cre√ęren. Dit presenteren we aan de hand van een concept waarbij wij het unieke verhaal van het grote idee tot in het kleinste detail zelf kunnen produceren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze award-winnende opening idee√ęn

Alle Rembrandts

Met onze creatieve aanpak hebben we al menig betekenisvolle openingen mogen organiseren. Zo nodigden wij voor de opening van de tentoonstelling ‚ÄėAlle Rembrandts‚Äô in¬† het Rijksmuseum alle Nederlanders uit met de naam Rembrandt Uiteindelijk waren er meer dan 150 Rembrandts aanwezig - tussen de 11 en 900 maanden jong ‚Äď waarmee de titel van de tentoonstelling op een strategisch relevante manier en met veel impact werd gelanceerd.

Lees meer over de feestelijke opening van ‚ÄėAlle Rembrandts‚Äô

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opening De Zalmhaven

Zie ook de manier waarop we van de opening van De Zalmhaven - de hoogste woontoren van de Benelux - tot een waar spektakel maakte. Terwijl elders in Nedrland  het Amsterdam Dance Event in volle gang was, beklom het dj-duo Mind Against de 215-meter hoge toren in Rotterdam. Anderhalf uur lang werd Rotterdam getrakteerd op vette beats en een spraakmakende lichtshow. Zo waren met één impactvol idee tienduizenden mensen, live of digitaal, getuige van deze spectaculaire opening.

Lees meer over deze spectaculaire en muzikale opening van De Zalmhaven

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opening Zalmhaven Rotterdam

Opening nieuwe bol.com fulfilment center

Hoe zorg je voor een relevante en spectaculaire opening van een nieuw pand van meer dan acht voetbalvelden groot? Dat was de vraag van bol.com. Ons antwoord? Door verschillende soorten producten met behulp van drones letterlijk te laten uitvliegen naar de klant. Met een druk op de blauwe knop verlieten boeken, knuffeldieren, laptops en heel veel andere producten bol.coms immense fulfilment center in Waalwijk.

Lees meer over de originele opening van dit grote nieuwe pand van bol.com

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dit is slechts een greep uit onze originele en feestelijke idee√ęn voor betekenisvolle openingen. Benieuwd naar nog meer van deze creatieve voorbeelden?

Bekijk dan nog meer van Ons Werk, zoals de Grand Opening Holland Casino Venlo of de Heropening na 10 jaar verbouwen.

Ook een originele, betekenisvolle en feestelijke opening organiseren?

Wil jij de opening van een nieuw bedrijf, nieuw pand of nieuwe winkel ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Laat XSAGA creatief en strategisch meedenken over hoe we jouw unieke en persoonlijk verhaal op een zo’n feestelijke manier met veel impact aan de wereld kunnen vertellen.

Wij houden van direct contact. Bel ons dus tijdens kantooruren (020 560 6500) of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij nemen vervolgens snel contact met je op om te bespreken hoe we van jouw feestelijke opening een onvergetelijk en impactvol event kunnen maken.