Pieter Claassen nu ook partner in XSAGA

Na dertien jaar trouwe dienst, waarvan de laatste vijf jaar als lid van het managementteam, was het tijd voor een volgende stap en is Pieter Claassen nu ook als partner toegetreden.

“Ik heb Pieter bij XSAGA zien groeien tot een allround professional met een focus op het commerciële en zakelijke onderdeel van de onderneming”, spreekt Founding Director Patrick Roubroeks. “Daarnaast is Pieter altijd nauw betrokken in de daadwerkelijke uitvoering van het werk dat wij voor onze klanten mogen maken. Met deze stap werken wij vol enthousiasme en frisse energie samen verder aan een robuuste onderneming.”

“Ik ben blij én trots”, vult Claassen aan, “dat ik naast werknemer nu ook als ondernemer mag werken aan het bedrijf dat al meer dan 20 jaar mooie producties mag maken voor een mooi en breed pallet aan opdrachtgevers. Ik zie uit naar een inspirerende toekomst samen met Patrick en al mijn fijne collega’s.”

“Met Pieter als betrouwbare partner in de zaak”, vervolgt Roubroeks, “hoop ik mij nog meer te kunnen focussen op de verdere conceptuele, creatieve en inhoudelijke ontwikkeling van XSAGA, XSAGA Video en XSAGA Festivals.”