XSAGA bundelt krachten met 27Names

27Names

XSAGA, het toonaangevende live-communicatiebureau van Nederland, is verheugd om hun toevoeging aan 27Names aan te kondigen. 27Names is een krachtig netwerk van Europa's beste onafhankelijke live-experience bureaus. De samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor XSAGA en versterkt haar toewijding om uitzonderlijke live-ervaringen voor hun klanten te leveren.

Als lid van 27Names sluit XSAGA zich aan bij een groep marktleiders in heel Europa, bekend om hun creativiteit, innovatie en expertise in de live evenementen. Het platform staat voor samenwerking, kennisdeling en collectieve groei, waarbij topbureaus uit heel Europa worden samengebracht.

Passende ontwikkeling
‘We zijn trots onderdeel uit te maken van 27Names’, zegt Patrick Roubroeks, Founding Director van XSAGA, en Pieter Claassen, Production Director en Partner van XSAGA. ‘Na een aantal gesprekken met verschillende leden en een inspirerende bijeenkomst in Oslo, zien we dit als een passende stap in de ontwikkeling van ons bureau. Uiteraard voor het internationaal netwerk, maar vooral om inspiratie op te doen. Het Talent X programma van 27Names geeft ons ook de mogelijkheid om de nieuwe generatie binnen XSAGA op een persoonlijk niveau te ontwikkelen, zodat we als experience agency blijven innoveren, leren en inspireren.

Wereldwijd toegang tot bronnen, inspiratie en procedures.
Door zich aan te sluiten bij 27Names krijgt XSAGA toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van bronnen, inzichten en procedures. Gebruik maken van gedeelde kennis en het netwerk vergroten tot wereldwijd bereik, stelt XSAGA in staat om hun aanbod te verbeteren.‘We zijn verheugd XSAGA te mogen verwelkomen in de 27Names-familie’, aldus Christina Pilz, Operations Manager van 27Namen. ‘Hun indrukwekkende staat van dienst en toewijding om de grenzen van live evenementen te verleggen, maakt hen een perfecte aanvulling tot de 27Names familie. We kijken uit naar hun bijdrage en het collectieve succes dat we samen gaan behalen.’