XSAGA en chefkok Rik Jansma verzorgen Night of the Century in DeFabrique

XSAGA in Greater Venues; Ossenhaas met tuinbonen, Oosterschelde kreeft en biologische ganzenlever, bijgestaan door het vrolijke klokgeluid van de Domtoren in industriële ruimtes. Afgelopen weken opende de kenmerkende fabriek in Maarssen haar 100 jaar oude deuren voor een unieke ervaring. Night of the Century is een bijzondere samenwerking tussen DeFabrique, XSAGA en restaurant Basiliek. Allen stonden te trappelen om het publiek een aantal dagen weer live te mogen ontvangen en dat gebeurde op spectaculaire wijze.

Als je van de Domstad langs het kanaal richting Maarssen rijdt, zie je de adembenemende contouren van DeFabrique al van een grote afstand. De industriële evenementenlocatie steekt duidelijk af tegen de helderblauwe lucht en is kenmerkend voor de omgeving. Wie goed oplet is getuige van een spannend liefdesspel dat zich ontspint tussen de robuuste fabriek en de Grande Dame van Utrecht, de Domtoren, die aan de horizon schittert. Gasten van Night of the Century konden met eigen ogen genieten van dit spektakel en genoten ondertussen van een heerlijk diner.