XSAGA in High Profile events: Uitnodiging boeklancering ‘Mateloos verlangen’

Boeklancering

5 juni aanstaande vindt de feestelijke lancering van dichtbundel 'Mateloos verlangen' plaats, met meer dan 100 verschillende gedichten over diversiteit. Honderd ervaren en onervaren, bekende en onbekende schrijvers en dichters, allen met een speciale band met dit onderwerp, vonden letters, woorden, zinnen die ze aan deze urgente uitgave toevertrouwden. Allemaal vieren ze de liefde, omarmen ze elkaar op zoek naar erkenning, vrijheid en verbinding.

Splinter Chabot, tevens gastheer van deze middag, schreef een speciaal voorwoord en zal het eerste exemplaar op een bijzondere manier uitreiken. Daarnaast zal een aantal van de deelnemende dichters hun bijdrage live ten gehore brengen en zal Dolly Bellefleur als verwijzing naar de titel van het boek, een ode aan het homomonument in Amsterdam brengen.

Wanneer en waar?

'Mateloos verlangen' zal op maandag 5 juni a.s. om 16.30 uur worden gepresenteerd in de Theaterzaal van de OBA, Oosterdokskade 143 te Amsterdam. Om de toeloop een beetje te reguleren willen wij u vriendelijk vragen om u voor woensdag 24 mei a.s. te melden via: dichtbundel@xsaga.nl waarna u een bevestigingsmail zal ontvangen.

Het artikel is ook te lezen op de website van events.nl :Lees het hier