Jubileum

150 jaar De Brauw

De Brauw Blackstone Westbroek

 

Hoe vier je het jubileumjaar van 150 jaar De Brauw met alle (intern) betrokken stakeholders?

Voor De Brauw Blackstone Westbroek organiseerde XSAGA ter ere van haar 150ste verjaardag een jaar lang diverse activiteiten onder het jubileumthema ‘Challenge Conventions’. Zo was er een spectaculaire kick-off waarbij de directie onder begeleiding van Beau van Erven Dorens van het kantoorgebouw ging abseilen. Hierbij daagden ze hun collega’s uit hen een jaar na dato te volgen; en zo geschiedde!

Met een memorabele alumniborrel is teruggeblikt middels een muzikale Top Pop Show die door de gasten samengesteld was naar aanleiding van hun mooiste momenten bij De Brauw. Bij een werknemersborrel kwamen alle paradijsvogels tot leven met de lancering van een speciaal voor het jubileum ontwikkeld De Brauw biertje. Artis was het podium van een vrolijk familiefeest en het unieke STRAAT Museum stond garant voor een inspirerende bijeenkomst met klanten en relaties, met een bijzonder optreden van Gallowstreet.

Tot slot werd dit bijzondere jubileumjaar afgesloten met een spectaculair en Frans getint galadiner vanuit Het Concertgebouw, welke voor de gelegenheid speciaal was omgebouwd tot ‘Brasserie de Brauw’.

De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
De Brauw 150 jaar
“Het was een hele fijne samenwerking met XSAGA. Ze wisten de spijker op de kop te slaan met het thema van ons jubileumjaar: 'Challenge Conventions'. Deze twee woorden vatten in één keer samen waar we al 150 jaar voor staan. Echt heel knap!

Ze begrepen ons DNA en hebben daardoor steeds weer de juiste events weten te verzinnen om ons lustrum te vieren. XSAGA wist in een zeer uitdagende tijd vanwege Corona er toch voor te zorgen dat ons jubileumjaar op een perfecte manier gevierd kon worden.”

- Isabella Loudon - Teammanager Client Event Management De Brauw