Cultuur
Prijsuitreiking
Publieksevenement
Zakelijk evenement

LOEY Awards 2022

Stichting LOEY

 

 

Hoe zet je de missie van de stichting om in een inspirerende en onvergetelijke laatste editie van de LOEY Awards?

Na 12 jaar is de missie van Stichting LOEY geslaagd: de LOEY Awards stimuleerden online ondernemerschap door jaarlijks een prijs uit te reiken aan de ‘Leading Online Entrepreneur of the Year’. De laatste editie moest een inspirerende viering zijn; met een terugblik op alle voorgaande edities maar ook een hoopvolle blik op de toekomst.

Ondernemers zijn de ontdekkingsreizigers van nu; zij treden buiten de gebaande paden en ontdekken nieuw terrein. En waar ontdek je tegenwoordig nog nieuw terrein? Daarvoor moet je de ruimte in en dat is dan ook de plek waar we de gasten mee naar toe namen: in het planetarium van Artis vond onder de 360 graden geprojecteerde sterrenhemel de awarduitreiking plaats. We creëerden een indrukwekkend en inspirerend programma met poëtische woorden van Johan Fretz en optredens van het unieke muziekcollectief Fuse.

De avond werd omlijst met een netwerkborrel in het kakelverse Groote Museum. Een unieke locatie in het hart van Artis, die net als LOEY is ontstaan vanuit een maatschappelijke drijfveer (“het bevorderen van de kennis der natuurlijke historie”). De perfecte sfeervolle ambiance waar de gasten nog lang konden napraten en dansen.

“Stoppen op je hoogtepunt. Nou, dat is wel gelukt! Wat een geweldige avond hadden we met de LOEY Awards in het Groote Museum / Planetarium in Amsterdam. Met dank aan de mooie mensen van XSAGA, die ons hebben geholpen om deze geweldige avond neer te zetten.”

– Valentijn Bras – bestuurslid Stichting LOEY