Jubileum

Making a difference

ARAG Nederland

 

Hoe vier je je verjaardag op passende en indrukwekkende wijze voor boardmembers en relaties?

Voor ARAG Nederland organiseerde XSAGA ter ere van haar 60e verjaardag een exclusief congres van internationale allure, in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Onder leiding van presentator Rick Nieman wierpen de gasten een blik vooruit aan de hand van het thema ‘Making a difference’. Wat komt er allemaal op ons af en hoe zorgen we dat het recht toegankelijk blijft voor iedereen?

De toekomst vloog letterlijk over de gasten heen tijdens de spectaculaire opening door Another Kind of Blue met hun unieke dronedansact. Hiernaast waren er indrukwekkende sprekers te gast. Zoals Prinses Laurentien, die het belang van een inclusieve samenleving benadrukte. Maar ook Britse bestsellerauteur Richard Susskind en internationaal mensenrechtenadvocaat Nani Jansen Reventlow, die een vurig betoog hielden over de toekomst van het recht.

Hekkensluiter van het inhoudelijke programma was voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm over welke prijs je soms moet betalen om het verschil te kunnen maken. Tot slot werden de gasten getrakteerd op een indrukwekkende onthulling van de aansluitende borrel en het walking dinner middels een door rook omhulde mystery box die onder luid applaus de lucht inging.

ARAG 60 jaar
ARAG 60 jaar
ARAG 60 jaar
“Het thema van het jubileumcongres was ‘Making a difference’. And they did! XSAGA heeft absoluut het verschil gemaakt, waardoor er voor ARAG een congres van topkwaliteit is neergezet in de Beurs van Berlage.”

- Marloes van Gangelen - Sponsormanager ARAG