Een 10-jarig jubileum? Vier deze mijlpaal met XSAGA

Een jubileum is een bijzondere gelegenheid voor elk bedrijf. Bij XSAGA begrijpen we het belang van deze mijlpaal voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het vieren van het 100-jaar jubileum van je bedrijf, of het markeren van een decennium in dienst, het creatieve team van XSAGA staat klaar om van deze gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken. Met onze creatieve aanpak en strategische denkwijze helpen we jouw bedrijf om dit moment te vieren op een manier die de kernwaarden en prestaties van je bedrijf weerspiegelt.

Creatieve aanpak voor een betekenisvolle ervaring.

Bij XSAGA geloven we in het creëren van betekenisvolle ervaringen. Een 10-jarig jubileum is een uitgelezen kans om de waardering voor je medewerkers en klanten te tonen. Onze focus ligt op het centraal stellen van de mensen die hebben bijgedragen aan het succes van jouw bedrijf. Met onze ervaring en kennis in evenementenorganisatie, zorgen we ervoor dat elk aspect van het jubileum evenement doordacht en memorabel is.

Wil je weten hoe XSAGA een 10-jarig jubileum voor bedrijven organiseert? Bekijk dan onze onderstaande cases. Vier je een ander soort jubileum, zoals een 50-jarig jubileum, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Case Future Improved
Een van onze bijzondere evenementen is het 10-jarig jubileum van het unieke event Future IMPROVED. Voor IMPROVED hebben we een campagne bedacht die 10 maanden lang liep, met op de verjaardag zelf een grandioos evenement. Met als thema Future IMPROVED hebben we een first-class business event gerealiseerd, met heel positieve reacties. De campagne begon met een film waarin het thema Future IMPROVED werd gelanceerd, gevolgd door diverse andere content, zoals een speciale bijlage die bij de relaties op de deurmat viel. Deze bijlage, genaamd ‘A selection of climate journalism’, kwam tot stand door een nauwe samenwerking met Economist Impact.

Lees meer over de case Future IMPROVED

Maak jouw 10-jarig jubileum memorabel met XSAGA

XSAGA staat klaar om jou te helpen bij het bedenken en uitvoeren van jouw jubileumproject. Of het nu gaat om de viering van het 10-jarig bestaan van je bedrijf of het vieren van een 10-jarig werkjubileum van een medewerker, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Wil je graag hulp bij het vieren van deze mijlpaal? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen voor het organiseren van een jubileum.

Bel ons tijdens kantooruren op 020 - 560 6500 of vul het formulier in op onze contactpagina.
Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Laat XSAGA jouw jubileum transformeren tot een onvergetelijk moment vol emotie en betekenis.

IMPROVED 10 jaar