Origineel en spectaculair jubileum met XSAGA

Mijlpalen zijn erom uitgebreid bij stil te staan; dat beseft XSAGA als geen ander. Of je bedrijf nu 1 jaar of al meer dan 100 jaar in business is; elk jubileum verdient het om groots gevierd te worden.

XSAGA heeft veel ervaring met het organiseren van spectaculaire jubilea.
Wij vinden dat een jubileum niet alleen iets is om feestelijk bij stil te staan, maar beschouwen dit juist ook als uitgelezen kans om het bedrijfsverhaal op een originele manier opnieuw onder de aandacht te brengen. Zowel voor de interne medewerkers als voor de externe stakeholders.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Brauw 150 jaar
ARAG 60 jaar
Westfield Mall of the Netherlands

Zo organiseert XSAGA onvergetelijke bedrijfsjubilea 

van je merkverhaal. Hieruit komt een centrale gedachte (creatief concept) voort dat de basis is voor het organiseren van een geslaagd en impactvol jubileumfeest. Hiernaast is het van groot belang dat het jubileumfeest draait om de medewerkers; het waren immers deze mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat een bedrijf dit jubileum kan vieren, ongeacht of de organisatie een 10-jarig jubileum of een 50-jarig jubileum viert.

Elk jubileum is hierbij uniek en bijzonder. Wij denken dan ook graag mee voor een creatief en strategisch plan om van ieder bedrijfsjubileum een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring te maken. Elk creatief concept dat we hiervoor bedenken gaat hierbij gepaard met productionele slagkracht, waarbij deelbare content ervoor zal zorgen dat de boodschap ook na een jubileumfeest door zal klinken.

Wij hielpen deze organisaties al bij het organiseren van hun grootse bedrijfsjubileum 

150 jaar De Brauw

In het verleden mochten we voor het bedrijfsjubileum van enkele grote organisaties al een onvergetelijke ervaring organiseren. Zo kregen we de vraag van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek of we mee wilden denken over hoe ze hun honderdvijftigste verjaardag groots konden vieren met al hun (interne) stakeholders. Dit deden we aan de hand van diverse onvergetelijke activiteiten gedurende het hele jaar. Zo werden alle festiviteiten die we organiseerden uitgevoerd onder het overkoepelende thema ‘Challenge Conventions’. Een mooi voorbeeld van een jubileumfeest dat aan de hand van een sterk verhaal uitgroeide tot een impactvol evenement.

Lees hier meer over het 150-jarig jubileum van De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw 150 jaar
Brasserie De Brauw
Brasserie De Brauw

60 jaar ARAG medewerkersfeest

ARAG is een grote speler binnen de juridische dienstverlening en wilde haar 60-jarige jubileum absoluut niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onder het overkoepelende thema ‘want de toekomst van ARAG, dat ben jij’, was het jubileumfeest vooral bedoeld om alle medewerkers van het bedrijf in het zonnetje te zetten en extra verbonden te laten voelen met het merk. Het 60-jarig jubileum staat bekend als ‘diamanten jubileum’ en dus werden alle medewerkers in de watten gelegd als ware diamanten.

Lees hier hoe we van het 60-jarig jubileum van ARAG een blinkend spektakel maakten

Neem vrijblijvend contact met ons op

60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest
60 jaar ARAG personeelsfeest

In 2024 ook een impactvol jubileumfeest laten organiseren door XSAGA? 

Bestaat jullie bedrijf 10 jaar, zit het 25-jarig jubileum eraan te komen of zelfs een eeuwfeest in het vooruitzicht? Hoog tijd om alvast na te denken over hoe deze mijlpalen het beste gevierd kunnen gaan worden. XSAGA denkt hiervoor graag strategisch en creatief mee om ook jullie jubileum onvergetelijk te maken.

Direct contact vinden wij fijn. Je kunt ons dus altijd bellen tijdens kantooruren (020 560 6500), of het formulier op onze contactpagina invullen.

Ook voor andere soort zakelijke evenementen kun je bij ons terecht!