Impactvolle business events organiseren met XSAGA

XSAGA organiseert business events die blijvende impact genereren. Door direct contact te maken met de doelgroep, organiseren we zakelijke evenementen waarvan de gewenste boodschap ook écht blijven hangen. We geloven dat het bij de organisatie van een business evenement draait om éen sturende gedachte, een centraal thema dat het verhaal van de opdrachtgever over het voetlicht brengt. Daarom denken wij bij XSAGA eerst strategisch en creatief over hoe we het verhaal van jouw business event op een zo’n origineel mogelijke manier kunnen vertellen.

Al onze ideeën voor jouw zakelijke evenement presenteren we aan de hand van een centraal concept, het grote idee, de overkoepelende gedachte die we uiteindelijk tot in de kleinste details in huis kunnen produceren.

Neem contact op voor meer informatie

Hoe we business events omtoveren tot betekenisvolle experiences

Hoe groot of klein je zakelijke evenement ook is, XSAGA zorgt voor direct contact met de doelgroep. Wij geloven in de kracht van persoonlijke belevingen en weten uit ervaring dat dit dé manier is om impactvolle zakelijke evenementen te organiseren.

Met originele en spraakmakende bedrijfsevents zorgen we voor de juiste beleving, waarbij we ‘mens en merk’ met elkaar verbinden. Creatieve en strategische denkkracht gaan vooraf aan onze  bewezen productionele slagkracht. Het is deze ideale combinatie van onze competenties die onze zakelijke evenementen succes volmaken. Hierbij schakelen wij moeiteloos tussen live, hybride en digitale producties.

In alle gevallen voegen wij emotie toe aan de boodschap van een zakelijk evenement waardoor de bezoekers de impact van de boodschap met nog meer impact ervaren.

Neem contact op voor meer informatie

Een greep uit de verschillende soorten zakelijke bijeenkomsten die jou voorgingen

World Press Freedom Conference

Een zakelijk evenement organiseren in coronatijd? Dat lukte XSAGA in 2020 in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Nederland organiseerde in dat jaar de World Press Freedom Conference en XSAGA had de eer om een impactvolle opening van dit zakelijke evenement te verzorgen. Duizenden virtuele gasten werden getrakteerd op een indrukwekkende film met het overkoepelende thema: Journalism without Fear or Favour’.

Bekijk hier de volledige openingsfilm van dit impactvolle business event

Neem contact op voor meer informatie

Goodbye Pieter Elbers

Een persoonlijk, intiem, zakelijk evenement voor meer dan tienduizend werknemers organiseren? Ook dat kan. Dat bewezen wij meerdere malen bij het vieren van het afscheid van een CEO van een internationaal opererende organisatie. Zo nam KLM-CEO Pieter Elbers afscheid van zijn geliefde KLM familie waarbij alle collega’s een persoonlijke boodschap konden achterlaten in een zogenoemde wensboom. XSAGA verzorgde in nauwe samenwerking KLM collega’s de volledige productie van dit persoonlijke en emotionele bedrijfsevent.

Meer details over dit originele bedrijfsevenement ter ere van Goodbye Pieter Elbers

Afscheid Pieter Elbers
Afscheid Pieter Elbers
Afscheid Pieter Elbers

Ook een origineel en impactvol zakelijk evenement organiseren met XSAGA?

Wil je ook een business event organiseren dat blijvende impact maakt bij de bezoekers? Dan denken wij graag met je mee. Met onze bewezen creatieve en strategische aanpak garanderen wij een effectieve en vlekkeloze uitvoering die nog lang zal nagalmen bij de achterban. Maar alles begint met een goed gesprek.

Wij houden van direct contact.
Bel ons daarom tijdens kantooruren (020 560 6500) of bezoek onze contactpagina.