Spectaculair en origineel personeelsfeest organiseren met XSAGA

Hoe zet je je werknemers in het zonnetje op een manier waarbij ze de waardering die ze verdienen ook écht voelen? Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar de collega’s het jaren later nog over hebben? Kun je een personeelsfeest organiseren waarmee je naast intern, ook extern impact maakt?

Ja, natuurlijk kan dat. Dat doen wij bij XSAGA al meer dan twintig jaar! Een impactvol bedrijfsfeest begint altijd met het nadenken over een passende strategie en een creatieve vertaling daarvan die die de boodschap van het evenement doet laten vleigen. Een personeelsfeest is naast een ideale manier om de medewerkers de aandacht te geven die ze verdienen, ook een fantastische tool om de loyaliteit bij de medewerker te boosten waarmee ook de buitenwereld het gewenste verhaal over het bedrijf mee zal krijgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

gro-up feest
gro-up feest

Zo organiseert XSAGA impactvolle bedrijfsfeesten

Net als een zakelijk evenement een feestelijke opening of marketing campagne , vertelt ook een bedrijfsfeest z’n eigen verhaal. XSAGA denkt dan ook altijd eerst goed na over hoe we het verhaal het beste over de buhne kunnen brengen tijdens het personeelsfeest.

Het begint vaak met een overkoepelend thema dat wij organisch laten doorklinken middels originele idee√ęn,¬† leuke activiteiten en groots entertainment. Groot voordeel van XSAGA als partner is dat wij het idee niet alleen kunnen bedenken maar kunnen produceren. Zo werkt het grote idee bij ons altijd door tot in het kleinste detail.

De personeelsfeesten die we organiseren draaien altijd om de persoonlijke ervaring, zelfs als je organisatie bestaat uit vele duizenden werknemers. Dit doen we door op een creatieve manier emotie toe te voegen aan de boodschap van het personeelsfeest. Door deze beproefde aanpak maken we van het bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement voor alle medewerkers waarmee wij de persoonlijke betrokkenheid vergroten van alle collega’s binnen de organisatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de originele personeelsfeesten die we eerder organiseerden

Nieuwe naamgeving

Dat een merktransitie dé perfecte gelegenheid is voor een spetterend bedrijfsfeest, bewezen we voor gro-up (voorheen SWKGroep). Na twee lange corona jaren kon het personeel weer voor het eerst samenkomen en dan ook nog eens onder een nieuwe naam en collectieve noemer. Voor XSAGA reden om de Broodfabriek in Rijswijk om te toveren tot een waanzinnige feestlocatie voor een daverend personeelsfeest. Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Edsilia Rombley en Kris Kross Amsterdam zorgden voor een onvergetelijk feest waarin de nieuwe naam en missie voor alle ruim 2700 medewerkers op een sprankelende manier tot leven werd gebracht.

Lees hier meer over het spetterende personeelsfeest van gro-up

Neem vrijblijvend contact met ons op.

gro-up feest
gro-up feest
gro-up feest

KLM viert haar 100e verjaardag

Een bedrijfsfeest organiseren met meer dan 30.000 medewerkers? Dat zien wij bij XSAGA als een heerlijke uitdaging die we met twee handen aangrijpen. Ter ere van het 100-jarig bestaan van KLM organiseerden we in 2019 een zes dagen durend bedrijfsfeest. Het werd een spectaculair eeuwfeest dat tot op de dag van vandaag nog wordt besproken. De impact van dit personeelfeest was groots getuige ook het winnen van de Cross Media Award, de Bea World én Eventex Award als drie rode kersen op de blauwe taart.

Zie hier de beelden van dit immense bedrijfsfeest voor de KLM

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zie ook Brasserie de Brauw & Intergamma personeelsfeest en vertrek CEO voor onze andere spectaculaire personeelsfeesten.

Organiseer ook een impactvol bedrijfsfeest

Ge√Įnspireerd geraakt door de betekenisvolle bedrijfsfeesten die we in het verleden hebben georganiseerd? Je kunt altijd nog meer voorbeelden bekijken van Ons Werk.

Wil jij ook impact maken met een origineel bedrijfsfeest en je personeel de aandacht schenken die het verdient? XSAGA denkt graag strategisch en creatief mee om ook jouw bedrijfsfeest - groot of klein - onvergetelijk te maken. Laat je gegevens achter op onze contactpagina of bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500.