Zakelijk evenement

ARAG Access to Justice Conference

ARAG SE

 

Organiseer een internationaal congres met deelnemers uit de 19 landen waarin ARAG actief is, waarmee ARAG zich als belangrijke speler internationaal kan positioneren en profileren op de markt van juridische hulp.

Voor ARAG SE organiseerde XSAGA het indrukwekkende, internationale ARAG Access to Justice congres in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Onder leiding van presentator Rick Nieman benadrukten wij het belang van empowerment. Hoe kunnen we de samenleving, individuele mensen en bedrijven in staat stellen om toegang tot het recht te krijgen? En met welke uitdagingen worden we geconfronteerd om dat doel te bereiken?

Met futurist Gerd Leonhard en AI-specialisten Zack Kass (OpenAI) en Mutale Nkonde (CEO AI For the People) gingen we dieper in op wat innovatie en AI werkelijk betekenen voor de toegang tot het recht. Met een panel van ARAG CEO’s reflecteerden we o.a. op welke rol ARAG speelt in de toegang tot het recht en hoe zij in elk land waar ze actief zijn weer anders moeten acteren, want het rechtssysteem is nergens hetzelfde.

Niemand minder dan mensenrechtenadvocaat Amal Clooney en co-founder van Black Lives Matter Ayo Tometi maakten in hun vurige speeches duidelijk dat we uiteindelijk alleen met vereende krachten het recht toegankelijk kunnen maken voor iedereen. Dit werd door een spetterend slotoptreden van het ZO Gospel Choir nog eens benadrukt. Met het betekenisvolle nummer ‘Something inside so strong’ werden de gasten tot tranen geroerd.

Bekijk  hier de aftermovie

“We are incredibly proud how we positioned the ARAG brand internationally. Together with XSAGA we produced a top notch and world class event. We are grateful for that”

Marc van Erven, CEO ARAG SE Netherlands & Klaus Heinerman, member of the management board ARAG Holding SE