Activatie
Pr stunt
Publieksevenement

Let Love Shine

Designer Outlet Roermond

 

Hoe markeer je het begin van het feest, en winkelseizoen en breng je het thema ‘bringing people together’ fysiek tot leven middels een publicitair aantrekkelijke activatie in de donkere dagen van november en december?

Jaarlijks trekt de outlet McArthurGlen Designer in Roermond een kleine tien miljoen bezoekers. Het is daarmee, na Amsterdam, de grootste toeristische trekpleister van Nederland. Eens per jaar viert men de kick-off van het feestseizoen waarbij alle winkels zich optimaal klaarmaken voor de eindejaarinkopen. XSAGA produceerde ‘Let Love Shine’: een verbindend evenement waarbij een lichtgevende pop door de straten van Roermond liep om de lampjes van alle winkels op ‘aan’ te zetten, waarmee de route naar het winkelcentrum sfeervol werd aangelicht. Dit leverde niet alleen een spectaculair evenement op maar ook een film, dat het verlangen van het feestseizoen op een emotionele en impactvolle manier wist te vangen.

"XSAGA wil graag verbinden door verbeelding, waarbij wij graag emotie toevoegen aan de commerciële boodschap van onze opdrachtgever".

- Patrick Roubroeks - Founding Director van XSAGA