Prijsuitreiking
XSAGA Video
Zakelijk evenement

The Art of being a Top Employer

Top Employers Institute

 

Bedenk en realiseer een concept voor de Top Employers Institute Certification Dinners 2024.

Top Employers Institute erkent in veertien landen grote werkgevers als ‘Top Employer’; een exclusieve certificering die jaarlijks wordt gevierd met een Certification Dinner. Dit jaar werd XSAGA gevraagd om een creatief concept te bedenken dat de essentie van topwerkgeverschap omvat en welke toepasbaar is voor al deze landen. Dit resulteerde in ‘The Art of being a Top Employer’, waarmee het HR-vak gevierd en geëerd werd met de inspiratie uit de wereld van kunst en cultuur. XSAGA is hierbij ook voor de Benelux en de Global editie gevraagd om de uitvoering op zich te nemen. De gekozen locaties, de Handelsbeurs in Antwerpen en het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, sloten daarbij al naadloos aan bij het thema. Beide dagen werden ook voorzien van een inhoudelijk middagprogramma met inspirerende talks van Lesley Arens van ZigZagHR, Kiki Vervloessem van het Opera Ballet Vlaanderen en gerenommeerd fotograaf Jimmy Nelson.

Hiernaast werd het avondprogramma, dat voornamelijk in het teken stond van de award ceremonie, verrijkt vol kunstzinnige optredens; van o.a. Junior Ballet in Antwerpen, dansers van het Nationale Ballet in Amsterdam en muzikale acts van Cats Collective, Black Harmony en Kick'Em Jenny. Van laatstgenoemde band gaf zangeres Kirsten Berkx ook een inspirerend spoken word optreden over de kunst van het ondernemerschap.  Alle elementen samen versterkten het thema hetgeen resulteerde in een bijzondere ervaring die de waarde en prestige van topwerkgeverschap op een unieke manier vormgaf.

“XSAGA heeft een zeer sterk concept bedacht dat in alle landen perfect toegepast kon worden en waar we waarschijnlijk nog lang op kunnen voortbouwen. Een hele fijne samenwerking!”

David Plink, CEO Top Employers Institute